Over Bebeka

 

De Coöperatieve Aan- en Verkoopvereniging voor de Scheepvaart Bebeka U.A. is opgericht in 1961 door een aantal Noord-Nederlandse reders. Het belangrijkste doel is het realiseren van voordeel door gezamenlijke inkoop. In eerste instantie ging het daarbij om de inkoop van brandstoffen op contractbasis.

 

In de loop der jaren is ons productassortiment uitgebreid met meerdere producten en diensten. Ook volgde een geleidelijke maar gestage groei van zowel het aantal leden als ook het ingekochte volume van brandstoffen en smeermiddelen. Tijdens de oliecrisis in de jaren 70 was Bebeka één van de weinige spelers die dankzij haar contracten wél kon leveren aan haar leden.

 

Inmiddels is Bebeka, na 50 jaar, uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met meer dan 450 leden. Wij kopen in voor meer dan 1.500 schepen in verschillende branches van de scheepvaart. Bebeka is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandstofprijzen, de energiemarkt en wetgeving. Voor onze leden vervullen wij dan ook een belangrijke adviesfunctie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden
Bunker aanvraag
Contact
Nieuwsbrief