MVO

 

Bebeka wil een bijdrage leveren aan het bevorderen van duurzaam ondernemen binnen de scheepvaart.

 

We zijn ons ervan bewust dat de brandstoffen en andere middelen die wij inkopen invloed hebben op het milieu. Het streven naar duurzaamheid vindt bij Bebeka op verschillende manieren plaats:

 

  • Door zo veel mogelijk brandstoffen in te kopen met een hoge(re) energiewaarde. Door prijsaanbiedingen niet alleen te vergelijken in prijzen per gewicht (metric tons) of prijzen per volume (m3) maar ook op energiewaarde, kunnen wij de laagste prijs per energiewaarde (MJ) aan onze leden aanbieden. Door op deze manier in te kopen kunnen onze leden langer varen op de brandstof. Deze constante focus op brandstofkwaliteit zorgt ervoor dat onze leden kunnen profiteren van een optimale verbranding van de producten, waardoor er minder onnodige uitstoot plaatsvindt.
  • Door onze leden op de hoogte te houden van duurzame ontwikkelingen en producten. In het belang van onze leden volgen wij alle trends en ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energiebronnen en producten en diensten die uitstoot kunnen beperken.
  • Door onze leden tijdig te informeren over veranderingen op het gebied van milieuwetgeving.
Aanmelden
Bunker aanvraag
Contact
Nieuwsbrief